Om os

Om os

En cykelklub i Nordjylland

Vi er en cykelklub i Aalborg Kommune, vores klublokaler er placeret i Nørresundby, i ganske kort afstand fra Kulturbroen - nærmere betegnet på Voerbjergvej 40X.


Historie

I slutningen af 2018 mødtes 3 mænd, der havde en ide, der blev til en vision - Ole Bach Jensen, Karsten Eriksen og Rolan Nielsen.


Alle 3 bidt af glæden ved at cykle og af lysten til at skabe et rum og sted, hvor man kan dyrke glæden ved at cykle sammen, samtidig med gode rammer til at hygge om hobbyen.

Efter et par møder i  2019, hvor venner og bekendte ikke kunne udgå at høre, hvad der var i gære, blev klubben officielt stiftet d. 26. januar 2019.Hårdt arbejde fra de tre herrer og et kæmpe sponsorat fra CAFE PEACE, gjorde at drømmen ER blevet til virkelighed.


Vi glæder os over at klubben siden har vokset sig større.
Det giver os så mange flere muligheder for at cykle sammen, så vi nu i landevejssæsonen cykler med 5 faste hold, har spinningshold hen over hele året og i vintersæsonen MTB- og Graveltræning.
Alle klubbens medlemmer er med til at skabe glæde og aktiviteter - som beriger os - og er med til at skabe god stemning i Cykelglæden.


Vision og mission

Visionen er at skabe en cykelklub, hvor der er plads til alle - der har lyst til at dyrke cykelmotion - en klub, hvor cykelglæden er langt vigtigere end gennemsnitshastighed og WATT måling.

En social, hyggelig og alligevel seriøs cykelklub.

Vi vil udbyde og hjælpe alle, der måtte have lyst til at starte op med cykling som en sjov og givende motion.

I Cykelglæden kan du altid finde kaffe på kanden og vi har Indoor Bike Sal, cykelværksted og altid hjælpsomme klubkammerater.

Uanset om man cykler 40 km/t i snit, eller 20, om man kun kan være med op af de svære bakker på en el-cykel, eller man skal bruge et par minutter ekstra, så kan alle få glæde af at cykle i klubben.

Indoor bike sal

Der er nogle lange, kolde og mørke vintermåneder, hvor vi savner, at komme på landevejen, men ofte er det forbundet med stor risici, at tage på tur på de tynde hjul i de kolde måneder.

Derfor har vi også etableret et fantastisk område i vores klublokaler, hvor vi har Indoor Bike Sal, hvor vi kører spinning 5 dage om ugen (nogle dage flere hold), og vi har slevfølgelig spinningsinstruktører, der guider folk igennem træningen, således vi er helt klar til de dejlige ture når foråret endelig kommer.

Der er lige blevet opgraderet med 20 sprit nye BODY BIKE SMART+ cykler - så der - via app - kan spinnes med watt-måling til Intelligent Cyclings programmer.


MTB

Vores vision/mission er også at skabe et MTB miljø hele året rundt.

Vi bor ligeud til et af områdets bedste MTB-spor både for øvede og mindre øvede.

Dog er det på nuværende tidspunkt - noget vi håber der kommer til - sammen med flere ildsjæle, der vil arbejde med det året rundt.

I vinterperioden cykler vi som udgangspunkt ikke på landevejen, men én ugentlig MTB tur er på programmet.

Den kan dog aflyses med kort varsel, da det selvfølgelig er under forudsætning af, at der er et forsvarligt føre.

I de tilfælde turer aflyses, der vil der altid være muligt, at tage en tur indendørs på spinningscyklerne i stedet.

Cykelglæden – en cykelklub for alle