Cykelglæden har flere udvalg, som på bedste vis hjælper med at styre klubbens events og medlemstilbud. Du kan læse mere om dem nedenfor

Tøjudvalg

Cykelglædens tøjudvalg står for koordineringen af tøjindkøb, tøjudvalg og design. Udvalget arbejder også med leverandører af tøj.

Aktivitetsudvalg

Aktivitetsudvalget står for at koordinere klubbens events. Udvalget planlægger events, og koordinerer disse, så der er styr på, hvornår der afvikles events, og hvem der er ansvarlig for disse.

Har du en idé til et event, så tag fat i udvalget og få koordineret at der ikke er andre events på samme tidspunkt, og at informationen kan komme på hjemmesiden og Facebook.

Udvalget kan kontaktes på aktivitetsudvalget@cykelglaeden.dk

Sponsorudvalg

Udvalget koordinerer arbejdet med nuværende og potentielle sponsorer. Klubben ønsker at prioritere sponsorerne, således de får en god profilering, både i klubben, på hjemmesiden og sociale medier.

Overvejer du at blive sponsor for klubben, så kontakt udvalget på sponsor@cykelglaeden.dk

Web/IT

Udvalget styrer hjemmeside, email og sociale medier. For at sikre at informationen på hjemmesiden er korrekt, skal information til hjemmesiden sendes til web@cykelglaeden.dk. Det kan være nyheder, arrangementer, billeder eller lignende.