En cykelklub i Nordjylland

Vi er en cykelklub i Aalborg, vores klublokaler er placeret i Nørresundby, ganske kort afstand fra kulturbroen på den anden side af Aalborg.

I slutningen af 2018 mødtes 3 mænd der havde en ide, der blev til en vision.

To rimelig nybegynder i cykelverden og én garvet cykelklub entusiast, Karsten, Rolan og Ole.

Alle bidt af cykelglæden, og lysten til at skabe et rum og sted hvor man kan dyrke glæden ved, at cykle sammen, samtidig med muligheden at have rammer til at hygge om hobbyen.

I 2019 efter et par møder hvor venner og bekendte ikke kunne udgå, at hører hvad der var i gære, så blev klubben officielt stiftet d. 26. januar 2019.

Hårdt arbejde fra de tre herrer og et kæmpe sponsorat fra CAFE PEACE, gjorde drømmen nu er på vej til at blive virkelighed.

Vision og mission

Visionen er at skabe en cykelklub hvor der er plads til alle der har lyst til at dyrke cykelmotion, en klub hvor cykelglæden er langt vigtigere end gennemsnitshastighed og WATT måling.

En social, hyggelig og seriøs cykelklub.

Vi vil udbyde og hjælpe alle der måtte have lyst til at starte op med cykling som en sjov og givende motion.

Vi hygger også i cykelglæden.

I Cykelglæden skal du finder kaffe på kanden, indoor bike sal, hjemmetræner til fri afbenyttelse, cykelværksted og altid hjælpsomme klubkammerater.

Uanset om man cykler 40 km/t i snit, eller 20, om man kun kan være med op af de svære bakker på en el-cykel, eller man skal bruge et par minutter ekstra, så kan du får glæde af at cykle.

Indoor bike sal

Det er nogle lange, kolde, mørke vintermåneder hvor vi savner, at komme på landevejen, men ofte er det forbundet med stor risici, at tage på tur på de tynde hjul i de kolde måneder.

Derfor har vi også etableret et fantastisk område i vores klublokaler, hvor vi har indoor bike fitness(spinning), 4 gange om ugen er vores ambition, at vi har spinning instruktører der guider folk igennem træningen, således vi er helt klar til de dejlige ture når foråret endelig kommer.

MTB

Vores mission er også at skabe et MTB miljø hele året i Cykelglæden, vi bor ligeud for et af områdets bedste MTB spor både for øvede og mindre øvede.

Dog er det på nuværende tidspunkt noget vi håber der kommer flere ildsjæle der vil arbejde med året rundt.

I vinterperioden cykler vi som udgangspunkt ikke på landevejen, men én ugentlig MTB tur er på programmet, men kan aflyses med kort varsel, da det selvfølgelig er under forudsætning at det er forsvarligt fører.

I de tilfælde turer aflyses, der vil der altid være muligt, at tage en tur indendørs på hjemmetrænerne vi har opstillet, eller på spinning cyklerne.

Cykelglæden – en cykelklub for alle